Робоча група обговорила будівництво обхідного шляху біля Станиці  - СЦКК

Робоча група обговорила будівництво обхідного шляху біля Станиці - СЦКК

Укрінформ
У неділю, 18 серпня, зруйновану ділянку мосту в Станиці Луганській відвідали заступник керівника офісу Президента, інженери з питань будівництва мостів, губернатор Луганської області, керівник районної державної адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що 18 серпня район зруйнованої ділянки мосту в Станиці Луганській відвідали заступник керівника офісу Президента, інженери з питань будівництва мостів, губернатор Луганської області, керівник районної державної адміністрації”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час зустрічі робоча група оглянула зруйновану ділянку мосту, а також обговорила питання з будівництва обхідного шляху для забезпечення роботи КПВВ та безперешкодного проходу місцевого населення з обох напрямків на період ремонтних робіт.

Читайте також: Окупанти затягують демонтаж укріплень у Станиці - СЦКК

Як уточнили кореспондентові Укрінформ в пресслужбі СЦКК, робочу групу очолював представник Офісу Президента Ігор Горбенко, нарада тривали близько години та стосувалась технічних питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-