На Харківщині для деокупації Донбасу готують 450 поліцейських

На Харківщині для деокупації Донбасу готують 450 поліцейських

Укрінформ
На Харківщині за участю радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка і представників обласного главку поліції відбулося обговорення стану підготовчої роботи до деокупації Донбасу.

Про це інформує пресслужба МВС.

"Харківські поліцейські доповіли про стан виконання планів МВС, Національної поліції та ГУНП в Харківській області щодо відновлення публічної безпеки та громадського порядку у тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник харківської поліції Валерій Сокуренко, наразі сформовано резерв з 450 досвідчених працівників різних служб та підрозділів ГУНП в Харківській області, які навчаються за спеціально розробленою програмою.

«Співробітники проходять комплексні тренування з тактичної та психологічної підготовки спільно з колегами з Донецької та Луганської областей, беруть участь у семінарах з вивчення вибухонебезпечних ситуацій», - зазначив Сокуренко.

Читайте також: Поліцейські пройшли навчання від інструкторів американського SWAT

Головна мета заходів – забезпечення надійного захисту прав та свобод населення тимчасово окупованих територій.

У свою чергу Варченко підкреслив, що звільнення окупованих територій Донецької, Луганської областей та Автономної республіки Крим залишається пріоритетним завданням нашої правоохоронної системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-