Окупанти гатять із гранатометів і кулеметів, поранений боєць

Окупанти гатять із гранатометів і кулеметів, поранений боєць

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації та її найманці за минулу добу десять разів порушили режим припинення вогню. 

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив вісім обстрілів: поблизу Пищевика – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; двічі неподалік Широкиного – із застосуванням ручних протитанкових гранатометів; поблизу Новотроїцького – з великокаліберних кулеметів; в районі Павлополя – зі стрілецької зброї; поблизу Талаківки - зі стрілецької зброї; у районі Пісків - із великокаліберних кулеметів; поблизу Гнутового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні двічі: поблизу Зайцевого – зі снайперської зброї; неподалік Майорська – із застосуванням гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти на Донбасі активізували поширення фейків про ЗСУ - Міноборони

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли: неподалік Талаківки – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; в районі Водяного – зі стрілецької зброї; поблизу Гнутового - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-