Пункт пропуску “Майорське” закрили — поблизу знайшли міну

Пункт пропуску “Майорське” закрили — поблизу знайшли міну

Фото
Укрінформ
Через вибухонебезпечну ситуацію у КПВВ “Майорське" на Донеччині припинено пропуск осіб.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Близько 12.10 групою розмінування ДСНС за 150 метрів від контрольного пункту в'їзду-виїзду Майорське неподалік від узбіччя дороги виявлено нерозірвану 120-мм артилерійську міну. Для гарантування безпеки цивільних громадян, які перетинають лінію розмежування, та особового складу ДПСУ, що забезпечує функціонування КПВВ головою ДПСУ за погодженням з командувачем Об'єднаних сил пропуск через лінію розмежування тимчасово припинено”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пункт пропуску "Майорське" не працює через "замінування"

Як зазначається, цивільні особи та персонал контрольних служб відведено в безпечне місце. Наразі групою розмінування ДСНС проводяться заходи з вилучення вибухонебезпечного предмета.

Поінформовано, що решта контрольних пунктів в’їзду-виїзду у районі операції Об’єднаних сил функціонують у штатному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, о 06.45 до служби Національної поліції надійшло анонімне повідомлення про мінування КПВВ "Майорське". Пізніше з'явилося повідомлення, що у КПВВ "Майорське" не знайшли вибухонебезпечних предметів, пропуск осіб було повністю відновлено.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-