Обстріл військового КрАЗу розслідують як терористичний акт

Обстріл військового КрАЗу розслідують як терористичний акт

Укрінформ
На Донеччині розпочато розслідування за фактом обстрілу російськими окупантами автомобіля Збройних Сил України КрАЗ, в результаті якого один військовослужбовець загинув, а інший отримав поранення.

Про це 11 липня повідомили в пресслужбі прокуратури Донецької області.

«На Донеччині розпочато розслідування за фактом обстрілу бойовиками автомобіля Збройних Сил України, в результаті якого один військовослужбовець загинув, а інший отримав поранення», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) КК України.

Читайте також: Під час обстрілу вантажівки ЗСУ загинув молодший сержант Антон Фака

У поліції нагадали, що 10 липня, близько 15:30, в результаті обстрілу незаконними збройними формуваннями терористичної організації «ДНР» на виїзді з села Гранітного протитанковою керованою ракетою було розстріляно військовий автомобіль марки «КрАЗ» Збройних Сил України.

В результаті обстрілу загинув 21-річний старший матрос-навідник, а 32-річний оператор відділення взводу безпілотних авіаційних комплексів отримав численні поранення кінцівок та шиї.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-