Окупанти скидають з дронів гранати з детонатором миттєвої дії

Окупанти скидають з дронів гранати з детонатором миттєвої дії

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська використовують безпілотні літальні апарати для скидання гранат ВОГ-17М на оборонні укріплення підрозділів Об’єднаних сил поблизу Маріуполя.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Противник використовує безпілотні літальні апарати для скидання гранат ВОГ-17М на оборонні укріплення підрозділів Об’єднаних сил, намагаючись застати військовослужбовців ЗС України зненацька. Такі дії окупанта є доволі небезпечними, тож українські захисники — оборонці Маріуполя, ведуть посилене спостереження та вживають дієвих заходів з метою боротьби з ворожими квадрокоптерами”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти на Донбасі застосовують артилерію та 120-мм міномети, втрат немає

За інформацією бійців, яких цитує прес-служба, ворожі обстріли нерідко є хаотичними і безглуздими, коли противник стріляє практично з усього наявного у нього піхотного озброєння. У випадку ж, коли ворог цілеспрямовано починає обстрілювати позиції Об'єднаних сил або намагається пройти через певну ділянку поблизу українських позицій, українські захисники миттєво придушують ворожий вогонь та припиняють будь які спроби ворога прорвати оборону.

Як зазначається, аби уберегтися від ворожого вогню, українські бійці постійно облаштовують оборонні позиції та створюють нові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-