Окупанти 9 разів обстріляли позиції ЗСУ - один боєць поранений

Окупанти 9 разів обстріляли позиції ЗСУ - один боєць поранений

Укрінформ
На Донбасі від початку доби російські окупанти дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Поранено одного українського військовослужбовця.
Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Від початку доби ворог дев'ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил, з них: двічі в районі населеного пункту Водяне з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; в районі Талаківки - з великокаліберного кулемета; поблизу населеного пункту Павлопіль - із автоматичних гранатометів; околиці Новотроїцького - з великокаліберного кулемета; Лебединське - з великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" окупанти здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу населеного пункту Кримське – зі стрілецької зброї; Новотошківське – з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; околиці Південного – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Читайте також: ООС: 8 ворожих обстрілів, втрат немає

“Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення”, - поінформували в штабі, додавши, що на обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації українські підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-