За добу окупанти обстріляли позиції ЗСУ 25 разів, є поранений

За добу окупанти обстріляли позиції ЗСУ 25 разів, є поранений

Укрінформ
У суботу, 15 червня, збройні формування Російської Федерації 21 рази порушили режим припинення вогню, 4 рази з яких - із застосуванням заборонених Мінськом мінометів. Ще 4 обстріли сталися вночі.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

"Противник також обстрілював наших захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил... В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні вісім разів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли Станицю Луганську, втрат немає

За минулу добу втрат серед українських захисників немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки 15 червня одного окупанта було знищено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил три рази. В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" -  два обстріли, в районі угрупування "Північ" - один.

Читайте також: Окупанти гатять по всіх напрямках - з початку доби вже вісім обстрілів

За поточну добу один військовослужбовець отримав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-