За добу окупанти 26 разів порушили

За добу окупанти 26 разів порушили "тишу", одного захисника травмовано

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації 26 разів порушили режим припинення вогню, з них сім разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 та 82 мм та озброєння танку.

Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та автоматичної стрілецької зброї, йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 16 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил, у районі відповідальності "Північ" позиції наших захисників були обстріляні шість разів. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зазнав бойових травм", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Заборонена артилерія та міномети: окупанти шість разів обстріляли позиції ЗСУ

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил три рази з мінометів, гранатометів та кулеметів в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід".

"На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки 8 червня одного окупанта було знищено та ще 2 поранено", - наголосили у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-