Окупанти порушили

Окупанти порушили "тишу" майже 30 разів, два воїни ООС загинули

Укрінформ
Сьомого червня збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню, з них три рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 152 та 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 мм.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

"Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та автоматичної стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Командування сил ООС: Вогонь російських окупантів ніколи не залишається безкарним

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 21 раз обстріляв позиції Об'єднаних сил, ще 7 разів позиції наших захисників були обстріляні в районі оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, п’ять отримали поранення та 7 чоловік зазнали бойових травм. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки 6 червня двох окупантів було знищено та ще 1 поранено", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти від початку доби вже дев'ять разів порушили "тишу"

Окрім того, від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил один раз поблизу населеного пункту Широкине – з великокаліберних кулеметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-