На Донбасі 27 розмінованих ділянок передадуть місцевим органам влади

На Донбасі 27 розмінованих ділянок передадуть місцевим органам влади

Укрінформ
Одна з військових частин Збройних сил України розпочала зовнішній контроль якості розмінування територій неурядовими організаціями у Донецькій та Луганській областях. Наразі перевірці підлягають 27 розмінованих, очищених від вибухонебезпечних предметів ділянок.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“За сприяння Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міноборони України з 4 червня інспекційна група однієї з військових частин м. Кам’янець-Подільський розпочала зовнішній контроль якості розмінування територій неурядовими організаціями, яким передбачено перевірку 27 розмінованих, очищених від вибухонебезпечних предметів ділянок, що дасть можливість подальшої передачі зазначених ділянок місцевим громадам”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на сьогоднішній день проводиться зовнішній контроль якості розмінування територій у населеному пункті Красний Деркул Станично-Луганського району Луганської області загальною площею 313 724 м2.

Читайте також: Окупанти обстріляли мечеть у Донецьку

Заходи не потребують використання додаткових коштів, що суттєво зменшує навантаження на держбюджет країни, повідомили в оборонному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-