У КПВВ на Донбасі застрягли 255 авто

У КПВВ на Донбасі застрягли 255 авто

Укрінформ
У п`ятницю, 31 травня, зранку в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил у чергах очікують 255 автомобілів.
Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/40; «Мар’їнка» – 0/70; «Новотроїцьке» – 25/60; «Гнутове» – 20/20”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні усі КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

За даними прикордонників, минулої доби пасажиро-транспортний потік залишався на рівні з попередньою добою. Загалом через КПВВ прослідували 36,8 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів.

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідували 13 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Для цивільного населення тимчасово окупованого Донбасу направлено будівельні матеріали, сільськогосподарські матеріали та корм для домашніх тварин загальною вагою 148,8 т.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі в чергах - 260 авто

Як нагадують у відомстві, з 1 червня всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі операції Об’єднаних сил переходять на літній графік роботи. Контрольно-перевірочні заходи будуть здійснюватися щоденно з 06.00 до 20.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-