Хомчак хоче припинити в армії

Хомчак хоче припинити в армії "принципи ручного управління"

Укрінформ
Новий начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак назвав своїм пріоритетним завданням збереження життя військовослужбовців.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Хочу визначити основні напрями роботи для Збройних сил, які потрібно з цієї хвилини почати виконувати. Перше. Наше найголовніше завдання – це збереження життя і здоров’я особового складу. Воно повинне лежати в основі прийняття всіх українських рішень як в зоні проведення операції Об’єднаних сил, так і за її межами", – сказав Хомчак після того, як міністр оборони Степан Полторак представив його Збройним силам.

Крім того, новий начальник Генштабу ЗСУ хоче "припинити в діяльності посадових осіб Збройних сил України принципи ручного управління", подвійних стандартів, підміну понять, "суцільну показуху та видавання бажаного за дійсне", припинити корупційні прояви в підпорядкованих військових організмах, усунути наявні корупційні ризики, провести інвентаризацію матеріальних засобів, забезпечити підготовку військ за стандартами НАТО, підвищити індивідуальний рівень усіх військовослужбовців та забезпечити підтримання техніки в робочому стані й безпеку арсеналів.

Читайте також: Полторак представив військовим нового главу Генштабу

Як повідомляв Укрінформ, 21 травня Президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України і призначив на цю посаду Руслана Хомчака.

Муженко із липня 2014 року був начальником Генерального штабу - головнокомандувачем ЗСУ.

Руслан Хомчак - генерал-лейтенант Збройних сил України, командувач Оперативного командування "Південь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-