У Житомирі майже 600 строковиків дали

У Житомирі майже 600 строковиків дали "Клятву десантника"

Фото
Укрінформ
У Навчальному центрі Десантно-штурмових військ, що у Житомирі, майже 600 військовослужбовців-строковиків склали присягу.
Про це у Facebook повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Сьогодні, 21 травня, особовий склад 199-го Навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних Сил України відзначає четверту річницю з дня створення військової частини. Тож не випадково в цей святковий день майже шість сотень військовослужбовців строкової служби урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові», - йдеться у дописі.

Близько шість сотень строковиків склали Військову присягу / Фото: Прес-служба ДШВ ЗСУ

Після складання присяги строковики вдягнули марунові берети та промовили «Клятву десантника».

«Переважна більшість з вас буде проходити службу у військових частинах та підрозділах забезпечення, і, можливо, нікого з вас не торкнеться та наша спільна справа, яку ми вже п’ятий рік робимо на Сході нашої держави. Однак, в будь-якому випадку, хочу щоб ви пам’ятали: ми всі розраховуємо на вашу допомогу, сумлінну працю і на сумлінне виконання вами військового обов’язку протягом цього року», - зауважив командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Читайте також: Понад 150 американських десантників тренуватимуть українських бійців

Під час заходу десантники продемонстрували елементи рукопашного бою і запропонували виставку сучасних зразків стрілецької зброї та бойової техніки, яка є на озброєнні частин ДШВ.

У 199-му Навчальному центрі Десантно-штурмових військ здійснюють підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації особового військових частин та підрозділів центру Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-