Окупанти застосували 122 калібр, є поранений

Окупанти застосували 122 калібр, є поранений

Укрінформ
За минулу добу збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм.

Про це інформує прес-центр штабу ООС.

“Ворог також обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села Павлопіль; з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Новотроїцьке; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Гнутове.

Окрім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників були обстріляні чотири рази: двічі з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм – в районі селища міського типу Новгородське; з гранатометів різних систем – біля населеного пункту Кримське.

Унаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. На кожний обстріл противник дістав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 17 травня двох окупантів було знищено, ще 12 – поранено.

Читайте також: Окупанти обстріляли підступи до Золотого-4 із артилерії 122-мм калібру

Від початку поточної доби ворог з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Кримське в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ".

Унаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На кожний обстріл українські підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.

“Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню”, - наголошують у прес-центрі штабу ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-