Окупанти збили власний безпілотник на Донбасі - розвідка

Окупанти збили власний безпілотник на Донбасі - розвідка

Укрінформ
Командування російських окупаційних військ активізувало заходи з провокування загострення обстановки вздовж лінії зіткнення на Донбасі.

Про це з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України поінформував на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Противником розширюються масштаби ведення повітряної розвідки з використанням БПЛА, у тому числі в оперативно-тактичній глибині нашої оборони. При цьому збільшено інтенсивність тренувань підрозділів противника з виходом їх на передову та зросла кількість провокаційних і хаотичних обстрілів бік позицій Об’єднаних сил. Водночас зазначені дії противника призводять до збільшення його втрат, в т.ч. у військовій техніці", - сказав речник.

Читайте також: Окупанти обстріляли підступи до Золотого-4 із артилерії 122-мм калібру

За його словами, 15 травня в смузі відповідальності однієї з окремих мотострілецьких бригад окупантів в результаті відкриття так званого "дружнього вогню" збито власний БПЛА, який було запущено противником для виявлення цілей на позиціях Об’єднаних сил.

Командування російських окупаційних військ вживає заходів для приховування зазначеного інциденту і розповсюджує недостовірну інформацію про збиття БПЛА, який начебто належав підрозділу Об’єднаних сил, зазначив Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-