Окупанти на Донбасі блокують доступ до українських радіо і ТБ — розвідка

Окупанти на Донбасі блокують доступ до українських радіо і ТБ — розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях посилюють заходи в інтересах реалізації т.зв. ідеї "віддалення від України на користь зближення з Росією".

Про це заявив на брифінгу речник МОУ Дмитро Гуцуляк із посиланням на дані Головного управління розвідки.

"Проводяться інтенсивні організаційно-технічні заходи для підвищення рівня блокування доступу місцевих жителів до ефірного мовлення українських радіо та телевізійних каналів. Водночас в окупаційних ЗМІ зросла кількість фейкових новин щодо ситуації в Україні та в районах проведення операції Об’єднаних сил. При цьому, для привернення уваги місцевих жителів до антиукраїнської пропаганди почастішали випадки оприлюднення т.зв. "сенсацій" про успіхи "республіканських силових структур" щодо запобігання діяльності українських диверсійно-розвідувальних груп та затримання громадян, які нібито були завербовані українськими спецслужбами для здійснення терористичних актів", - сказав він.

Читайте також: Росія глушить українські радіостанції у Криму - правозахисники

Крім того, за повідомленням розвідки, російським окупаційним командуванням активізовано роботу т.зв. "координаційного центру", створеного спецслужбами РФ для синхронізації антиукраїнської діяльності, у т.ч. на території південно-східних областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-