Під Павлополем й Опитним окупанти застосували заборонену зброю

Під Павлополем й Опитним окупанти застосували заборонену зброю

Укрінформ
Російські окупаційні війська з початку поточної доби 7 разів порушили режим "тиші", зокрема двічі застосували заборонене Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 та 82 мм. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, всі порушення режиму тиші відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Окупанти обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил у районі села Павлопіль з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів; з мінометів калібру 82 мм та озброєння бойових машин піхоти стріляли в районі Опитного. Двічі з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь поблизу Авдіївки; двічі зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів – у районі Гнутового.

Читайте також: Окупанти стягують важке озброєння до лінії розмежування — СЦКК

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь", - поінформували у штабі.

За останніми даними, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-