Окупанти сім разів за день порушили “тишу”, втрат немає

Окупанти сім разів за день порушили “тишу”, втрат немає

Укрінформ
Станом на 18.00 п'ятниці, 19 квітня, російсько-окупаційні війська сім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Втрат серед українських військових немає.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 та 82 мм. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли школу у Золотому-5

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції наших підрозділів: двічі з мінометів калібру 120 мм – в районі населених пунктів Павлопіль і Водяне; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту Пищевик; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Верхньоторецьке; двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Опитне та Новоселівка Друга.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Золоте-4.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-