Окупанти чотири рази порушили

Окупанти чотири рази порушили "Великоднє перемир'я"

Укрінформ
Окупанти у четвер, незважаючи на оголошене "Великоднє перемир'я", чотири рази порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Незважаючи на оголошене "Великоднє перемир'я", з початку доби ворог чотири рази порушив режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстріляв позиції наших підрозділів: з мінометів калібру 82 мм – в районі села Павлопіль; зі станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Піски.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили два обстріли позицій Об'єднаних сил: зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Світлодарськ; з ручних протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Кримське.

"Одного українського захисника було поранено. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - повідомили у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-