Окупанти гатять з мінометів та БМП, поранений військовий

Окупанти гатять з мінометів та БМП, поранений військовий

Укрінформ
За минулу добу окупанти вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

“17 квітня збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, при цьому двічі застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння – міномети калібру 82 мм”, - йдеться у повідомленні.

Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Усі порушення режиму припинення вогню окупанти здійснили у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог відкривав вогонь по позиціях наших військ: з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – біля села Миколаївка; з мінометів калібру 82 мм – в районі села Водяне; з озброєння бойових машин піхоти БМП-2, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – двічі поблизу населеного пункту Піски; з озброєння бойових машин піхоти БМП-2 – в районі села Павлопіль; з автоматичних станкових гранатометів – біля населених пунктів Лебединське і Широкине; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі села Новоселівка друга.

Читайте також: Окупанти сім разів порушили тишу, двічі стріляли із забороненої зброї

У штабі повідомили, що втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Від початку поточної доби противник обстріляв з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Світлодарськ у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-