Окупанти не припиняють обстріли мирних поселень на Луганщині

Окупанти не припиняють обстріли мирних поселень на Луганщині

Укрінформ
Російські окупанти намагаються дестабілізувати ситуацію на лінії розмежування - бойові зіткнення із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 та 82 мм та обстріли мирних населених пунктів.
Такий допис зробив на своїй сторінці в Facebook заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

«Втручання у виборчий процес та тиск на виборців буває різним. Та гірше за все, коли це переростає у брязкання зброєю перед мирними людьми, спроби залякування військовими провокаціями на тлі політичного шантажу. Багатостраждальне Золоте знову під вогнем. Позавчора постраждали будинки по вулицях Студентська, 20 та Нахімова, 13. Вчора – три будинки по вулиці Донецька. У будинках вибиті вікна, пошкоджений дах та лінію електропередач, що поруч», - повідомив Клименко.

По Трьохізбенці та Кряковці «сусіди» гатили з 120 та 82-мм міномета, додав він.

Читайте також: На Донбасі окупанти дев'ять разів порушили "тишу", двоє бійців поранені

При цьому, окупанти залякують людей по той бік наступом української армії та «зачисткою території».

«Запевняю, Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. Не піддавайтесь паніці та провокаціям!», - закликав Клименко.

Фото: www.facebook.com/klymenkoyurii

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-