На Донбасі не працюють КПВВ

На Донбасі не працюють КПВВ "Гнутове" і "Мар'їнка"

Укрінформ
На Донбасі у контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Гнутове» та «Мар'їнка» тимчасово не здійснюється пропуск громадян та транспортних засобів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"В КПВВ «Гнутове» триває реконструкція, заходи продовжено до 9 квітня. А в КПВВ «Мар'їнка» за рішенням командувача ООС, через загрозу для цивільного населення у зв’язку з обстрілами збройними формуваннями РФ дорожнього коридору, тимчасово призупинено пропуск осіб і транспортних засобів", - пояснили в Держприкордонслужбі.

Решта КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

Як зазначається, за минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним, проте мав тенденцію до зменшення. Загалом через КПВВ прослідувало 24,7 тисячі осіб та 2,6 тисячі транспортних засобів.

Читайте також: На Донбасі у пунктах пропуску в чергах очікують 190 авто

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/40; «Новотроїцьке» – 50/80.

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня на КПВВ "Мар'їнка" в результаті обстрілу зі снайперської зброї з боку тимчасово окупованої території отримав поранення військовослужбовець. Пропуск осіб та транспортних засобів через КПВВ "Мар'їнка" рішенням штабу ООС було тимчасово призупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-