Змінилися правила перетину лінії розмежування на Донбасі

Змінилися правила перетину лінії розмежування на Донбасі

Укрінформ
У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб повідомили про зміну термінів дії дозволів для перетину лінії розмежування на Донбасі.
Відповідне попередження розміщено у Facebook міністерства.

Так, заяви які будуть подані (або які переподаються) з 28.03.2019 року набувають строк діїї "без обмеження терміну дії". Заяви, які вже подані та оброблені до 28.03.2019, мають термін дії 1 рік. Після закінчення терміну дії, їх можна буде переподати з необмеженим терміном дії.

Читайте також: Прикордонники відпрацювали захист гуманітарних коридорів на Донбасі

У міністерстві нагадують, що для продовження строку дії раніше наданого дозволу на перетин лінії розмежування на Донбасі необхідно авторизуватися на сайті Реєстру дозволів для переміщення осіб через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей; у розділі «Історія поданих заяв» знайти відповідну заяву та переподати її, скорегувавши (якщо необхідно) особисті дані.

У міністерстві зауважують, що переподати заяву може лише особа, яка її зареєструвала. Кнопка «Переподати» активується за 2 місяці до закінчення строку дії дозволу. Заяви, які не були переподані до закінчення встановленого терміну дії дозволу, будуть видалені.

А також підкреслюють, що заяви, які ще не пройшли перевірку, можуть бути відредаговані тільки особою, яка їх подавала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-