У Мукачеві урочисто зустріли бійців 128-ї ОГШБр, що повернулися з Донбасу

У Мукачеві урочисто зустріли бійців 128-ї ОГШБр, що повернулися з Донбасу

Фото
Укрінформ
До місця постійної дислокації сьогодні повернулися бійці 128 окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади, які у другій половині 2018-го-початку 2019 року перебували у Волноваському районі Донецької області.

Урочистості з цього приводу відбулися у Мукачеві, а згодом пройдуть в Ужгороді та Виноградові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Протягом другої половини 2018 — на початку 2019 року бригада виконувала завдання в районі проведення ООС. Під час виконання завдання прекрасно впоралася із поставленими завданнями, проявила мужність та героїзм. Командування високо цінує ваш подвиг, дякуємо за виконання завдання,” - сказав на урочистій зустрічі військовослужбовців у Мукачеві начальник штабу ОК “Захід” полковник Володимир Миронюк.

У Мукачеві урочисто зустріли військових 128-ї ОГШБр / Фото: Тетяна Когутич, Укрінформ

Читайте також: Кабмін продовжить належне фінансування Нацгвардії — Гройсман

Герой України полковник Сергій Собко зазначив, що за час перебування в районі проведення ООС бригада втратила 11 військових, їх пам'ять присутні вшанували хвилиною мовчання. Загалом з початку військових дій на Донбасі 128 бригада втратила понад 150 військовослужбовців.

Собко вручив військовим відзнаки міністерства та командування, подяки та почесні грамоти. Військовиків також нагородили спеціальною відзнакою 128-ї ОГШБр “Срібний едельвейс”, а дітям бійців командування вручило медаль з емблемою бригади “За підтримку батьків”.

В Ужгороді привітали з поверненням додому бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади / Фото: Гудак Сергій, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-