Поліція показала наслідки потужного обстрілу Мар’їнки

Поліція показала наслідки потужного обстрілу Мар’їнки

Фото
Укрінформ
На Донеччині поліцейські задокументували наслідки найпотужнішого в цьому році обстрілу бойовиками жилих кварталів міста Мар’їнка.

Про це у середу повідомили в поліції Донецької області.

"Поліцейські задокументували наслідки обстрілу житлових кварталів Мар’їнки... Наразі даний факт кваліфікований за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, які цілодобово чергують у прифронтовому місті, цього року це один з найпотужніших обстрілів житлового масиву. Перше повідомлення від громадян надійшло 17 березня вже пізно ввечері. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на допомогу людям та розпочала документувати наслідки обстрілу.

Наслідки обстрілу жилих кварталів Мар'їнки / Фото: police.dn.ua

Всього пошкоджено три будинки по вулиці Москалевського. Осколками посічено вікна, фасади будинків, сільськогосподарських приміщень, гаражів та навіть транспортні засоби. Поліцейські вилучили залишки мін, які потрапили на подвір’я.

Сьогодні до правоохоронців зателефонував 35-річний чоловік, який у себе вдома знайшов підозрілий предмет. Поліцейські вилучили хвостовик від міни 82 калібру.

Читайте також: Окупанти облаштовують вогневі позиції на городах мирних жителів

Правоохоронці підкреслили, що, на щастя, постраждалих немає. Слідчо-оперативна група Мар’їнського відділення поліції продовжує патрулювання в посиленому режимі, адже періодично обстріли відновлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-