Українська сторона СЦКК закликає окупантів не заважати відновлювальним роботам на Донбасі

Українська сторона СЦКК закликає окупантів не заважати відновлювальним роботам на Донбасі

Укрінформ
На Донбасі триває відновлення критичних об’єктів цивільної інфраструктури, яка постраждала внаслідок обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) закликає окупаційну адмінстрацію не перешкоджати відновлювальним роботам на цивільних об'єктах Донбасу.

"Спільно зі Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ тривають планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців. ...Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формування Російської Федерації не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що протягом 29 грудня спеціалісти Попаснянського району електричних мереж Луганської енергетичної компанії продовжували прокладати підземний електричний кабель для підключення споживачів селища Золоте-4.

Читайте також: Новорічна “тиша”: за поточну добу окупанти на Донбасі вогонь не відкривали

У Красногорівці і Мар’їнці тривали ремонтно-відновлювальні роботи на дахах житлових будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілу російських найманців.

В Авдіївці здійснювалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції, а також забезпечувався безпечний проїзд працівників робочої зміни до ДФС і назад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-