Окупанти обстріляли із гранатометів позиції ЗСУ під Гнутовим, втрат немає

Окупанти обстріляли із гранатометів позиції ЗСУ під Гнутовим, втрат немає

Укрінформ
Від початку поточної доби окупанти обстріляли українських захисників з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Гнутове.

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, інформує сайт МОУ

“Із початку цієї доби станом на 12.00 з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано один прицільний обстріл. Ворог застосував гранатомети та великокаліберні кулемети по нашим оборонцям поблизу Гнутового”, - зазначив Гуцуляк.

Втрат унаслідок бойових дій від початку поточної доби серед захисників України немає, поінформували у прес-службі Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, військова агресія на Донбасі розпочалась у квітні 2014 року після захоплення Російською Федерацією Криму (16.03.2014- в окупованому Криму проведено «референдум» про від'єднання від України, 16.03.2014 Крим було включено до складу РФ) та проголошення квазіутворень "Л/ДНР" (квітень 2014).

Читайте також: Від обстрілу окупантів згоріли вщент два будинки в Південному

30 квітня 2018 року в Україні розпочалась Операція об’єднаних сил після завершення Антитерористичної операції, яка тривала з 2014 року.

За інформацією міністра оборони України Степана Полторака, станом на початок травня 2018 року від початку бойових дій на Донбасі загинули 3 тис. 332 військовослужбовці Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-