Полторак звільнив двох посадовців ВМС

Полторак звільнив двох посадовців ВМС

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак перевірив хід розбудови об’єктів військової інфраструктури підрозділів ВМС в населеному пункті Дачне-2, штабу ВМС в Одесі та стан забезпечення харчуванням військових і визначив завдання.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Висловлюю вдячність керівництву добросовісних компаній-забудовників, що вчасно здають в експлуатацію об’єкти. Але є окремі об'єкти, що опинились під загрозою зриву термінів будівництва. Договори з недобросовісними фірмами, які не виконують своїх зобов'язань, мають бути розірвані. Крім того, не будемо розглядати їхніх пропозицій під час реалізації майбутніх проектів", - зазначив Полторак, коментуючи зведення окремих об'єктів.

Робоча поїздка Степана Полторака до Одеського гарнізону / Фото: mil.gov.ua

Глава оборонного відомства також заслухав доповіді керівного складу Військово-морських сил ЗСУ щодо забезпечення харчуванням військовослужбовців і визначив завдання за підсумками доповідей.

Читайте також: ВМС у 2019 році отримають розвідувальний корабель і ракетний комплекс

Міністр оборони визнав організацію харчування особового складу ВМС незадовільною і вирішив притягнути до дисциплінарної відповідальності деяких посадових осіб з логістики і тилу, а інших звільнити. Зокрема, Полторак звільнив з посади начальника тилу ВМС капітана 1-го рангу Олександра Андруха і звільнив з військової служби начальника продовольчої служби бригади морської піхоти капітана Валерія Олександрова.

Водночас Полторак вручив за підсумками наради відомчі нагороди й заохочувальні відзнаки 42 військовослужбовцям Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-