Окупанти хотіли посіяти паніку фейковим листом із Луганської ОДА

Окупанти хотіли посіяти паніку фейковим листом із Луганської ОДА

Укрінформ
Головному лікарю Лисичанської комунальної лікувально-профілактичної установи «Центральна міська лікарня ім. Титова» надійшов фальшивий лист зі сфабрикованим підписом заступника голови Луганської облдержадміністрації.

Інформацію про фейк оприлюднила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«У ньому йдеться про нібито вжиття надзвичайних заходів в цій лікарні: «Звільнити й підготувати підвальні приміщення медичного закладу для використання в якості бомбосховища у разі початку бойових дій; підготувати двотижневі запаси технічної, питної води та продуктів харчування; підготувати двотижневий запас медикаментів, перев’язочного матеріалу і товарів медичного призначення» і таке інше», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Військомати Л/ДНР" заманюють призовників фейками - розвідка

Ситуацію прокоментував виконувач обов’язків керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь: «Провокації продовжуються, але ми і не очікували нічого іншого від окупанта. Підроблено документ, так ще й підпис заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка».

Насправді, як відзначив Філь, лист з відповідним вихідним номером за підписом Клименка розісланий 26 жовтня. Документ стосувався проведення першого засідання Сєверодонецької госпітальної ради.

«Воєнний стан – не привід зупинятися у розвитку. Ми продовжуємо системну роботу. На будь-які подібні дії провокаторів ми реагуватимемо максимально жорстко», – наголосив Філь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-