Кремль не перестає випробовувати на міцність світовий порядок — Порошенко

Кремль не перестає випробовувати на міцність світовий порядок — Порошенко

Керченська криза
Укрінформ
Російська провокація проти України у Керченській протоці укотре засвідчила, що Кремль перевіряє на міцність світовий порядок.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час передачі особовому складу Збройних Сил України озброєння та військової техніки в одній з військових частин у Київській області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Недавня провокація у Керченській протоці спрямована не лише проти України. Кремль далі випробовує на міцність світовий порядок – чи згодиться світ на перетворення Азовського, а далі і Чорного морів на «російське озеро». Ми разом з союзниками шукаємо належну політико-дипломатичну відповідь”, — наголосив Порошенко.

Він підкреслив, що оборонний комплекс України й надалі зміцнюватиметься.

Читайте також: ВПК Польщі відкритий до нових напрямків співпраці з Україною — Чапутович

“Наша внутрішня відповідь – посилення українського війська сучасними засобами озброєння та військової техніки, у першу чергу засобами протиповітряної оборони: зенітно-ракетними комплексами та винищувачами. На початку листопада підрозділи ППО Сухопутних військ та Зенітних ракетних військ провели стрільби із зенітних ракетних комплексів. Усі ці комплекси відновлено на підприємствах "Укроборонпрому". Стрільби довели майстерність наших воїнів”, — зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-