МінТОТ запустив портал про відновлення Донбасу

МінТОТ запустив портал про відновлення Донбасу

Укрінформ
Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО запустили "Портал економічного та соціального відновлення" (portal.mtot.gov.ua).

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у міністерстві.

"Головна мета порталу – створення єдиної національної платформи, де буде узагальнюватись вся інформація про потреби постраждалого регіону, програми і проекти, покликані їх вирішити", - повідомили у прес-службі.

Портал буде надавати регулярну інформацію по трьом ключовим напрямкам: критично важливі об'єкти інфраструктури та соціальних послуг; відновлення економіки та соціальна стійкість.

Читайте також: ФРН надасть Україні €84,8 мільйона допомоги в рамках співпраці для розвитку

Як зазначають у відомстві, портал відкритий для вітчизняних та закордонних партнерів, "що бажають отримувати та розміщувати актуальну інформацію про потреби, проекти та заходи як на територіях, що зазнали негативного впливу внаслідок конфлікту, так і по всій території України з метою підтримки ВПО".

Функціональні можливості Порталу були презентовані на форумі "Миру та Розбудови" у Стокгольмі (Швеція) та у Штаб-квартирі Світового Банку в Вашингтоні (Сполучені Штати Америки).

Портал розробили МінТОТ спільно зі Світовим банком (The World Bank) та Стокгольмським інститутом дослідження проблем миру (SIPRI).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-