Генштаб закликає не знімати військову техніку та особовий склад

Генштаб закликає не знімати військову техніку та особовий склад

Укрінформ
Генеральний штаб Збройних сил України звертається до громадян України із проханням не проводити фото- та відеозйомку місцезнаходження військової техніки та особового складу.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу

"Генштаб звертається до громадян України із проханням не проводити фото- , відеозйомку й онлайн-трансляцію", - йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі просять не публікувати у соціальних мережах відомості, що розкривають місцезнаходження військової техніки, озброєння, майна та особового складу; рух колон військової техніки та переміщення будь-яким способом особового складу; режимні військові об'єкти Міністерства оборони України та Збройних сил України; завдання органів військового управління, військ (сил) щодо бойової готовності, оперативної підготовки та застосування військ (сил); підготовку та проведення навчань (тренувань, маневрів, воєнних ігор); організацію, чисельність та дислокацію військ (сил).

Окрім того, як зазначається, у районі проведення навчань, над військовими частинами, об'єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті.

"Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності", - додають у прес-службі.

Читайте також: Порошенко підписав закон про воєнний стан

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-