ЗСУ висловили співчуття родині загиблого у катастрофі СУ-27 пілота США

ЗСУ висловили співчуття родині загиблого у катастрофі СУ-27 пілота США

Укрінформ
Збройні сили України висловили співчуття родині та колегам пілота Повітряних сил Нацгвардії США, який загинув в авіакатастрофі СУ-27 в Україні. 

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

"Збройні сили України висловлюють щирі співчуття родині, друзям та колегам пілота Повітряних сил Національної гвардії США підполковника Сета "Джетро" Нерінга, пілота-винищувача 194-ї винищувальної ескадрильї, яка входить до складу 144-го винищувального крила Повітряних сил Нацгвардії штату Каліфорнія. Із важкістю та сумом на серці ми повідомляємо, що ми втратили члена нашої команди", - йдеться у співчутті.

Як зазначається, підполковник Сет "Джетро" Нерінг прибув в Україну для участі в навчаннях "Чисте небо". Він служив офіцером з операцій у Об'єднаному оперативному центрі, був зв'язковим між керівником навчань, генерал-майором Гаррісоном та усіма учасниками повітряних операцій. 

Читайте також: Стало відомо ім'я американського пілота, який загинув у ході навчань "Чисте небо"

Як повідомлялося, 16 жовтня на території Вінницької області, неподалік селища Уланів Хмільницького району, впав військовий винищувач Су-27УБ. Обидва пілоти літака загинули. Командиром екіпажу був начальник авіації повітряного командування "Схід" Повітряних сил Збройних сил України Іван Петренко. 

За фактом падіння винищувача відкрито кримінальне провадження за ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-