“Козацька воля-2018”: військові відпрацюють надання допомоги цивільним

“Козацька воля-2018”: військові відпрацюють надання допомоги цивільним

Укрінформ
У рамках стратегічних командно-штабних навчань “Козацька Воля – 2018” з метою посилення співробітництва між ЗСУ, неурядовим сектором та місцевими органами влади на Київщині відбудуться спільні навчання.

Під час навчань відпрацюють механізм надання допомоги цивільному населенню з районів надзвичайної ситуації, повідомляє Генштаб ЗС.

"Так 27 вересня у рамках практичної частини навчань учасники влаштують імітацію потоку біженців, для яких у таборі тимчасового перебування будуть організовані процеси реєстрації, розміщення та забезпечення харчування у польових умовах (польова кухня). Також навчання будуть супроводжуватися інтенсивними теоретичними і практичними сесіями з різних тем: перша допомога, психосоціальна підтримка, міжнародне гуманітарне право тощо для дітей та дорослих", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні стартували стратегічні військові навчання «Козацька воля»

До навчань буде залучено представників загонів швидкого реагування Червоного Хреста, що створені з числа волонтерів. Мета діяльності загонів – надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру, під час збройних конфліктів, а також проведення профілактичних заходів із попередження надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-