Військові відклали дату закриття КП у Станиці

Військові відклали дату закриття КП у Станиці

Укрінформ
Контрольний пункт в'їзду-виїзду на межі з окупованими територіями "Станиця Луганська" тимчасово закриють для облаштування сервісної зони. За попередньою інформацією, це станеться 2-7 вересня, але остаточно строки визначать 22 серпня.

Про це написав у Facebook заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

"Ведемо перемовини щодо строків закриття КПВВ на час проведення монтажу тимчасових конструкцій, підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення. За рішенням командування операції Об’єднаних сил, пропуск громадян через КПВВ буде припинений з 2 до 7 вересня, а не з 27 до 31 серпня, як повідомлялось раніше. Остаточно термін закриття буде 22 серпня на засіданні Тристоронньої контактної групи", - зазначив Клименко.

Читайте також: Прикордонники повідомляють про перебої в роботі двох КПВВ біля Криму

Щодо поточних ремонтних робіт він поінформував, що до КПВВ «Станиця Луганська» підведено комунікації з централізованої системи водопостачання та водовідведення, внутрішнього електропостачання. Змонтовані нові модулі для збільшення кількості спеціального облаштованих робочих місць для проведення паспортного та фіскального контролю, що значно збільшить пропускну спроможність КПВВ. Завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для відвідувачів пункту пропуску.

За його словами, адміністрація робить усе можливе, щоб ремонтні роботи жодним чином не заважали функціонуванню єдиного в області пункту пропуску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-