КПВВ

КПВВ "Станиця Луганська" планують закрити на ремонт

Укрінформ
З 6 серпня почнеться облаштування сервісної зони контрольно-пропускного пункту «Станиця Луганська» без припинення його роботи. Пропуск громадян буде припинений з 27 до 31 серпня включно.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Акцентую увагу мешканців, що КПВВ працюватиме у звичайному режимі", - наголосив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

За його словами, у разі узгодження питання на засіданні Тристоронньої контактної групи 22 серпня, пропуск громадян буде припинений з 27 до 31 серпня включно. У цей час будуть проведені роботи із монтажу тимчасових конструкцій та споруд на території пункту пропуску, а також їх підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення, для чого необхідне одночасне залучення значної кількості робітників із використанням автотранспортних засобів і важкої будівельної техніки. Зрозуміло, що такі роботи неможливо проводити під час його функціонування. Адже щоденно контроль проходять понад 10 тис. осіб.

"Прошу громадян завчасно спланувати свої поїздки, з урахуванням можливого припинення роботи КПВВ та із розумінням поставитись до тимчасових незручностей», – закликав Клименко.

Читайте також: У контрольних пунктах на лінії розмежування - 165 авто

Він також зазначив, що вже завершені роботи з організації на КПВВ «Станиця Луганська» централізованої системи водопостачання та водовідведення, внутрішнього електропостачання та дитячого ігрового майданчику. Завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для відвідувачів пункту пропуску.

Із урахуванням режиму роботи пункту пропуску, внесені корективи до розкладу руху громадського транспорту. Облаштовані зупинки приміського транспорту, місця посадки-висадки пасажирів, а також стоянки автобусів та інших автотранспортних засобів.

З бюджету області на зазначені цілі виділено понад 15 млн гривень.

Фото: loga.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-