Три арсенали ЗСУ реконструюють, ще на одному будують залізобетонні сховища

Три арсенали ЗСУ реконструюють, ще на одному будують залізобетонні сховища

Укрінформ
На трьох арсеналах Озброєння Збройних Сил наразі  проводяться роботи з реконструкції технічних територій, ще  в одній частині розпочато будівництво 15 обсипних залізобетонних сховищ.

Про це повідомляється на сторінці Генерального штабу ЗС України у Facebook.

“В даний час проводяться роботи з реконструкції технічних територій на трьох арсеналах Озброєння Збройних Сил. Також в одній з військових частин вже розпочато будівництво 15 обсипних залізобетонних сховищ для зберігання боєприпасів”, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається,  що загалом в масштабах Збройних Силах України заплановано звести 136 таких сховищ.

“Для покращення існуючого стану охорони та оборони об’єктів зберігання боєзапасу з початку 2018 року ведуться роботи з влаштування на охоронних периметрах огорожі нового типу, обладнання охоронних периметрів технічними засобами охорони та системами відеоспостереження”, - повідомили також в Генштабі. 

Крім того, зазначається, що за результатами перевірки однієї з військових частин, за неналежну організацію заходів охорони та оборони, командира цієї військової частини подано до звільнення з лав Збройних Сил України.

Також проводиться робота із санітарної очистки технічних та прилеглих до них територій арсеналів, баз, складів.

Читайте також: Збройні сили посилюють охорону арсеналів - Генштаб

Для забезпечення вибухопожежобезпеки та утримання технічних територій розпочато постачання до військових частин 23 комплектів засобів механізації. Це зокрема вантажні автомобілі, трактори, підіймачі вантажів тощо. Один з комплектів вже надійшов та використовується на одному з арсеналів.

Продовжується робота щодо погодження відповідних документів реконструкції та капітального ремонту об’єктів військової інфраструктури. Так у 2018 році заплановано провести капітальний ремонт чотирьох їдалень та чотирьох казарм а також будівництво трьох нових казарм.

“Зазначені заходи повинні підвищити диверсійну стійкість арсеналів, баз, складів та попередити виникнення надзвичайних ситуацій на потенційно небезпечних об’єктах Збройних Сил України”, - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-