На Житомирщині попрощалися з убитою на Донбасі медсестрою

На Житомирщині попрощалися з убитою на Донбасі медсестрою

Фото
Укрінформ
У селі Бастова Рудня Ємільчинського району на Житомирщині у п'ятницю попрощалися із загиблою в АТО медсестрою Сабіною Галицькою з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Напередодні вона проводила із новоприбулими бійцями роти заняття з медичної підготовки. А того дня поїхала до стареньких у село: комусь тиск поміряти, комусь таблетки дати, завезти противірусні препарати. Так склалося, що зробили засідку і на цьому обірвалося життя Сабіни. Ніхто навіть не думав, що доведеться їхати проводжати її в останню путь», - розповів заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення Петро Бойчук.

23-річна медична сестра разом з іншими військовими 20 лютого їхала до села Катеринівка, що поблизу Золотого на Луганщині, аби надати допомогу людям, які там проживають. Броньований автомобіль потрапив у засідку бойовиків і від отриманих поранень Сабіна  померла на місці.  Ще трьох бійців доправили до шпиталю і нині загрози їх життю немає. 

Військові побратими називали Сабіну ангелом і красунею. Бійці згадують, що вона була веселою, життєрадісною, амбітною, мала багато планів та вміла з усіма знайти спільну мову. На полігоні дівчина навчилася стріляти з різних видів зброї і в неї це добре виходило. 

Галицька підписала контакт зі Збройними силами у квітні 2016 року й одразу потрапила на передову. Остання ротація була для неї вже другою. За її плечима багато врятованих життів. 

Дівчину поховали у селі Бараші. На прощання із медсестрою прийшли всі жителі Бастової Рудні, друзі, знайомі та побратими. 

У Житомирській області прощаються з медсестрою, вбитою на Донбасі / Фото Оксани Трокоз

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-