Дітям у зоні АТО катастрофічно бракує тепла і ласки - Рудницька

Дітям у зоні АТО катастрофічно бракує тепла і ласки - Рудницька

Укрінформ
Дітям, які живуть у зоні проведення АТО, дуже бракує ласки і тепла, і артисти, які приїжджають туди виступати, це відчувають.

Про це в інтерв'ю Укрінформу розповіла співачка і волонтер Анжеліка Рудницька.

"Одне з моїх потрясінь у зоні АТО - це ситуація з дітьми. Ми часто виступаємо не тільки для військових, а й у дитячих таборах, інтернатах, де відпочивають діти, котрі проживають у регіоні. У залі іноді збирається до тисячі дітей: ми співаємо, танцюємо, аплодуємо, і потім після концерту діти підходять робити селфі, брати автографи, як це завжди буває, а ці діти приходять обніматися. Уявіть собі, ми 40 хвилин стоїмо і просто обіймаємо дітей, яким катастрофічно не вистачає ласки і теплих слів", - розповіла артистка.

За її словами, Україна - це "країна недолюблених людей", і ось це "недоговорене мамами «я тебе люблю» виливається в дорослому віці у катастрофи, які ми переживаємо".

Читайте також: Рудницька розповіла, чому артисти їздять до РФ, а не виступають в Україні

Вона зазначила, що наша держава проходила страшні історичні злами, які винищували найкращих, найрозумніших, найвідповідальніших господарників, натомість залишалися пристосуванці, кон'юнктурники або ті, хто вміє дуже добре мовчати.

"Нам треба витворювати нову українську еліту, і це не має ніякого відношення ні до тих людей, які зараз у політиці, ні до тих людей, яких зараз дуже багато показують по телевізору. Нова еліта – це не вік, це інше мислення, це креативна, відповідальна людина, яка знає, чого хоче в цьому житті, яка поважає себе, яка наповнена любов'ю в найширшому розумінні цього слова". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-