Президент-звільненим українським заручникам: Ви повертаєтесь у вільну країну

Президент-звільненим українським заручникам: Ви повертаєтесь у вільну країну

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко, звертаючись до звільнених українських заручників заявив, що вони повертаються у вільну і реформовану країну.

Про це він сказав у Харківському аеропорті, куди прибув разом із звільненими українськими заручниками, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це великий день – він також символізує низку важливих перемог, які ми досяягли і досягнемо – те, що ми зробили за ці три роки. Друзі, ви повертаєтесь в іншу країну – вільну, демократичну, реформовану з твердою надією, що все в нас буде добре - і хлопців повернемо, і миротворців на Донбас запросимо, і землю нашу звільнемо від ворогів, і Донбас відродимо. В мене з цього приводу немає жодного сумніву», - сказав Порошенко.

Читайте також: Літаки зі звільненими з полону українцями приземлилися в Борисполі

Він також подякував усім причетним до звільненя українських заручників з полону бойовиків, зокрема членам Тристоронньої контактної групи, президенту Франції Еммануелю Макрону, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, українському духовенству, яке молилось за визволення наших полонених.

Читайте також: Філарет: Бог допоможе Україні перемогти агресора, бо з нами правда

Як відомо, у середу із полону ОРДЛО було звільнено 73 українця. У свою чергу, Україна передала так званим “Д/ЛНР” 233 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-