У Мінську домовилися про

У Мінську домовилися про "новорічне" перемир’я - з опівночі 23 грудня

Оновлено
Укрінформ
Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі під час засідання в Мінську домовилася про дотримання режиму припинення вогню починаючи з опівночі 23 грудня за київським часом.

Про це повідомила у Facebook Дарка Оліфер, прес-секретар представника України у ТКГ екс-президент Леоніда Кучми, за результатами засідання 20 грудня.

"Тристороння контактна група за участю представників ОРДЛО підкреслює необхідність забезпечення миру та спокою у зв'язку з прийдешніми різдвяними і новорічними святами та, користуючись раніше досягнутими домовленостями і зобов'язаннями сторін, зокрема, підтверджує їхню відданість дотриманню всеохоплюючого, сталого та безстрокового режиму припинення вогню, починаючи з опівночі 23 грудня 2017 року за київським часом", - написала Оліфер.

Читайте також: Росія прикидається, що не контролює ситуацію на Донбасі - Волкер

Вона поінформувала, що на засіданні також було підтверджено прагнення виконати зобов'язання зі звільнення утримуваних осіб до різдвяних та новорічних свят у відповідності з домовленостями, яких було досягнуто раніше.

"Крім того, висловлено спільну відданість повному виконанню Мінських домовленостей", - повідомила Оліфер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-