Гройсман заявив про евакуацію з Новолуганського через обстріл

Гройсман заявив про евакуацію з Новолуганського через обстріл

Укрінформ
Прем'єр-міністр України заявив, що внаслідок обстрілу з градів житлових кварталів Новолуганського, відбувається евакуація  громадян з міста.

Про це він написав у Facebook.

"Терористи обстріляли з градів житлові квартали Новолуганського. Зараз ми змушені евакуйовувати наших громадян. Що може бути більш підлим і ницим ніж обстріл мирних жителів? Уряд зробить все від себе залежне, щоб допомогти тим, хто зараз потребує допомоги", - написав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня близько 17.00  російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ «Град» селище Новолуганське, на житлові будинки впало не менше 30 снарядів.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що 19 грудня станом на 8-му ранку унаслідок обстрілів бойовиками селища Новолуганського Донецької області постраждало 29 приватних будинків, знеструмлена котельня, внаслідок чого 300 абонентів залишилися без тепла.

Читайте також: Обстріл Новолуганського: кількість поранених зросла до восьми

На даний час підтверджена інформація про 8 постраждалих: семеро дорослих, один – у тяжкому стані та 6-річна дитина, яка з психологічною травмою відправлена до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-