Геращенко: Вихід Росії з СЦКК і обстріл Новолуганського - ланки одного ланцюга

Геращенко: Вихід Росії з СЦКК і обстріл Новолуганського - ланки одного ланцюга

Укрінформ
Одностороннє рішення Росії про виведення своїх військових зі складу СЦКК та обстріл бойовиками селища Новолуганського з “Градів” може свідчити про те, що не всі сторони хочуть звільнення заручників.

Про це у Facebook написала член гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи  Ірина Геращенко. 

“Раптова одностороння заява про виведення росіян з СЦКК напередодні визначення дати звільнення заручників, загострення ситуації на фронті і перше за кілька місяців застосування проросійськими бойовиками "Градів" (у час, коли ми напряму наблизилися до фінішної прямої з визначення дати звільнення заручників), сьогоднішній скайп без відповіді на низку запитань - все це надзвичайно тривожно. І все це складається в один ланцюг, схоже, не всі сторони хочуть звільнення”, - написала Геращенко.

Читайте також: Жебрівський заявив про можливість нового удару бойовиків по Новолуганському

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 18 грудня, МЗС Росії поінформувало, що російські представники СЦКК залишать Україну 19 грудня через "напружену морально-психологічну обстановку".

Також у понеділок близько 17-ї години російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ "Град" селище Новолуганське, на житлові будинки впало не менше 30 снарядів. Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про чотирьох постраждалих цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-