Ірина Геращенко: Ціна, яку Москва має заплатити за агресію, тільки зростатиме

Ірина Геращенко: Ціна, яку Москва має заплатити за агресію, тільки зростатиме

Укрінформ
Партнери України у Сполучених Штатах Америки усвідомлюють, що Україна потребує підтримки в безпековій сфері, а за війну на Донбасі відповідальність несе Російська Федерація.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко за результатами зустрічей у Вашингтоні.

«В усіх кабінетах і на всіх зустрічах, де ми побували, ключовою темою була безпекова ситуація на Донбасі і Крим, як виклик кричущої неповаги до кордонів. Є чітке розуміння, що Україна потребує підтримки в безпековій сфері, і це також відповідальність США як країни-підписанта Будапештського меморандуму. Є чітке розділення зовнішніх і внутрішніх викликів України. Розуміння, що за війну на Донбасі несе відповідальність РФ, і ціна, яку Москва має заплатити за агресію, тільки зростатиме. РФ не вдасться перекласти на когось свою провину і уникнути відповідальності», - зазначила Геращенко

Читайте також: Геращенко розповіла про ключову тему свого візиту до США

Як повідомляв Укрінформ, звільнення українських політв'язнів та заручників, яких утримує Росія, в тому числі журналіста Укрінформу Романа Сущенка, стало одним із головних питань зустрічей першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-