В зоні АТО відкривають ялинкові базари

В зоні АТО відкривають ялинкові базари

Укрінформ
Ялинкові ярмарки відкриваються на Луганщині вже цього тижня, з 15 грудня.

Про це у вівторок на брифінгу розповів начальник відділу Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Запара, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цьогоріч на продаж буде виставлено 32 тисячі ялинок. Цінова політика на хвойні дерева не сильно відрізняється від минулого року. Так, середня ціна становитимете 60-80 гривень за один метр. Роздрібна торгівля ялинок буде організована на торгових точках, майданчиках, ярмарках і ринках районних центрів та інших населених пунктів області. Крім цього, можна придбати ялинку прямо в державних лісгоспах», - сказав Запара.

Читайте також: Кличко розповів про плани святкування Нового року та Різдва у Києві

Він зауважив, що підприємствам дозволено реалізацію тільки маркованих новорічних ялинок. Для цього використовуються самоклейні етикетки спеціального паперу, що унеможливлює їх повторне використання. Маркування буде двох видів – пластикове або паперове. Етикетки міститимуть індивідуальний номер та відповідний йому штрих-код, який заноситься до єдиної системи електронного обліку деревини.

Перевірка законності походження ялинки відбувається шляхом введення номеру із самоклейної етикетки, яка прикріплена до ялинки, на цьому сайті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-