Корнет із

Корнет із "ЛНР" фігурує у справі Слідкому Росії про вбивство - росЗМІ

Укрінформ
Головне слідче управління Слідчого комітету Росії (ГСУ СКР) розслідує справу про вбивство в листопаді минулого року росіянина Артема Булгакова, який служив у охороні Ігоря Корнета, на той момент "глави МВС Луганської народної республіки".

Про це повідомляє "РБК" із посиланням на джерело в СКР.

"У дорученні СКР про проведення слідчих і процесуальних дій у справі про загибель Булгакова (РБК ознайомився з документом) йдеться про можливу ролі Корнета і "заступника генерального прокурора "ЛНР" Сергія Горенка у приховуванні слідів вбивства", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Гламур “ЛНР”: донька Корнета вчилась у США та робить подарунки на $10 тисяч

Артем Булгаков народився в 1989 році в Сочі, служив у 137 полку ВДВ армії РФ. У червні 2014 року Булгаков пішов у запас і поїхав у Донецьк. Він воював спочатку на боці бойовиків "ДНР", а пізніше перебрався в Луганськ, де охороняв Корнета.

У 2016 році Булгаков був убитий, бойовики "ЛНР" озвучили версію про самостріл, нібито він випадково вистрілив собі в груди, коли чистив зброю.

Мати росіянина написала скаргу в Слідком РФ, було відкрито справу.

За словами джерела в Слідкомі Росії, найближчим часом Корнету можуть надіслати повістку на допит.

Як відомо, у листопаді 2017 року виник конфлікт Корнета з ватажком луганських бойовиків Ігорем Плотницьким. У результаті останній втік до Москви, де оголосив про відставку "за станом здоров'я".

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-