На Луганщині поліція затримала на хабарі підполковника ДСНС

На Луганщині поліція затримала на хабарі підполковника ДСНС

Укрінформ
На Луганщині затримано підполковника ДСНС, який вимагав і отримав хабар за підписання позитивного акту про пожежний стан навчального закладу.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

«Правоохоронці викрили та задокументували протиправну діяльність з боку посадових осіб Державної служби надзвичайних ситуацій області. Так, встановлено причетність заступника начальника одного із міськрайонних відділів до вимагання неправомірної вигоди. Кошти підполковник служби цивільного захисту вимагав від директора навчального закладу за підписання позитивного акту про пожежний стан. Правопорушник зазначив, що замість грошей необхідно надати оргтехніку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ГПУ назвали бізнесмена, який пропонував працівнику НАБУ $800 тис. хабара

За даними поліції, в понеділок, 27 листопада, правоохоронці затримали заступника начальника одного із міськрайонних відділів ДСНС області в службовому кабінеті. Вартість техніки, яку одержав посадовець як хабар становить 15 тисяч гривень.

Документування злочинної діяльності проводилося в межах кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-