На Донбасі у ЗСУ достатньо засобів для виконання поставлених завдань  - Полторак

На Донбасі у ЗСУ достатньо засобів для виконання поставлених завдань - Полторак

Укрінформ
Ситуація на Сході України повністю контролюється українськими військовими, а залучених сил і засобів достатньо, щоб ЗСУ справилися із завданнями щодо захисту суверенітету і територіальної цілісності держави.

Про це заявив міністр оборони  України Степан Полторак під час зустрічі у Києві з начальником Об’єднаного штабу ЗС Литовської Республіки Віталіюсом Вайкшнорасом. 

“Ситуація, яка на сьогодні склалася на сході нашої держави, повністю контрольована військовими. Тих сил і засобів, які залучені, достатньо аби справитися із задачами, які стоять перед Збройними силами України із захисту суверенітету і територіальної цілісності держави. У нас є молоді та розумні командири, які стали справжніми офіцерами уже під час ведення бойових дій і знаходяться на своїх місцях. Вони володіють ситуацією, грамотно і виважено приймають рішення, вміло керують підлеглими”, — повідомив генерал армії України Степан Полторак.

Читайте також: Полторак нагородив поранених військовослужбовців у Сєверодонецьку

Керівник оборонного відомства зазначив, що нещодавно повернувся із району проведення АТО, де перебував кілька днів із робочою поїздкою.

Також Полторак повідомив, що українська сторона продовжуватиме проведення реформ у війську відповідно до стандартів НАТО. Зокрема, в Міністерстві оборони України на сьогодні завершено створення Центру управління реформами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-