Бій під Кримським: штаб АТО не підтверджує взяття військового у полон

Бій під Кримським: штаб АТО не підтверджує взяття військового у полон

Укрінформ
У штабі Антитерористичної операції на даний момент не підтверджують інформацію про взяття у полон українського військового унаслідок бою під Кримським на Луганщині, що стався 23 листопада.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив речник штабу АТО, підполковник Василь Лабай. 

"Достовірної, підтвердженої інформації з цього приводу у мене поки немає. Ми бачили те відео і зараз відповідальні органи вивчають його. Якщо цей факт дійсно підтвердиться, то я переконаний у тому, що українська влада буде боротися за якнайшвидше його звільнення, так само, як і за інших українських заручників", – зазначив Лабай.

Читайте також: Після бою під Кримським солдат ЗСУ потрапив у полон

Нагадаємо, 23 листопада в районі Кримського стався восьмигодинний бій. У штабі АТО повідомили про чотирьох загиблих українських військових і двох поранених. Пізніше з'явилася інформація, що двоє з тих, кого вважали загиблими, вийшли з-під обстрілів і повернулися живими.

Пізніше бойовики угруповання "ЛНР" заявили, що взяли в полон українського військового, який отримав поранення руки і голови. Бойовики опублікували відеозапис, на якому полонений воїн представився як військовослужбовець 58-ї окремої мотострілкової бригади Роман Фурцев. 

25 листопада 16-й окремий мотопіхотний батальйон повідомив у Facebook, що унаслідок бою під Кримським один їхній боєць потрапив у полон до бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-